Producem haine pentru orice tip de lucrari

Despre Companie

Compania Eco Textil Grup SRL este formata in urma reorganizarii companiei Prevent Moldova si are o istorie de activitate in domeniul industriei usoare din anul 2000. Este localizata in municipiul Chisinau, sectorul Buiucani, str. Alba Iulia 75, zona parcului industial Alfa.

 

Intreprinderea Eco Textil Grup este specializata in confectionarea hainelor de lucru, cuprizind o varianta gama de produse. Hainele de protectie produse de firma noastra sunt in concordanta cu legislatia din domeniu, fiind recunoscute si aprecitate de clientii nostri. Produsele finite sunt confectionate atit din materia prima proprie, cit si in regim de prelucrare activa (LOHN).

 

Eco Textil Grup este una din cele mai performante intreprinderii de textile din Republica Moldova, caracterizindu-se prin calitatea producerii, dotarea tehnica a companiei, promptitudine in executarea si livrarea comenzilor, personal calificat, flexibilitate, preturi accesibile.

Produse

Confectiile Eco Textil Grup satisfac o gama larga, de la pantaloni si sorti de lucru, salopete, salopete combinate cu pieptar, halate, costume de lucru, veste reflectorizante, camasi de lucru, la alte produse precum manusi din piele si tesetura, si orice alt model realizat la comanda dupa specificatiile si nevoile dumneavoastra. Alte oportunati de afaceri in domeniul confectii sunt reprezentate de contractele LOHN.

Contracte LOHN

Eco Textil Grup ofera clientilor sai produse de calitate, garantand predarea acestora la termenele contractate. Va invitam sa luati legatura cu noi in scopul de a dezvolta o relatie de afaceri benefica pentru ambele parti.
In prezent compania se afla in procesul de a perfecta contracte in sistemul LOHN. LOHN reprezinta sistemul de lucru prin care clientii nostri ne ofera materialele si tiparele pentru produsul dorit, noi fabricam produsele, si le trimitem clientului la data stabilita.

La cererea clientilor nostri putem executa produse cu materiale autohtone sau din import.

Contacte

Pentru orice intentie de colaborare sau pentru obtinerea de informatii suplimentare legate de activitatea noastra, compania Eco Textil Grup SRL incurajeaza vizitatorii site-ului sa ne contacteze la una din adresele de mai jos:

Adresa:
str. Alba Iulia 75, Chisinau, Republic of Moldova
Tel.: +373 (22) 581151, +373 (22) 581153
Fax: +373 (22) 581152
Email: info@ecotextilgrup.md